Thuis

GUANGZHOU SAYOK LTD

China GUANGZHOU SAYOK LTD certificaten
China GUANGZHOU SAYOK LTD certificaten
Hallo krijgen Hunter.I de water het lopen bal 3 maanden, zijn zij zeer goede kwaliteit en oud gebruik, zullen wij daarna meer ordetijd verhogen!

—— Spijker zonder kop van het UK

Goede dag Vivan! De opblaasbare boog kwam gisteren aan. Uw dienst is uitstekend. Wij zijn allen zeer opgewekt om te zien het morgen opbliezen. Hartelijk dank.

—— Vicki van Australië

Hello, Jager, vorige week ontving ik de opblaasbare fotocabine. Het kijkt SUPER!!! Dank!!! Dank u mijn vriend!

—— Jeff van Chili

Ik ben online Chatten Nu

GUANGZHOU SAYOK LTD

GUANGZHOU SAYOK LTD
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : sayok
Aantal werknemers : 80~120
Jaarlijkse omzet : 4 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%
Main products:: Inflatable tent, inflatable bouncers, inflatable games, inflatable model
Location: Guangdong,China(Mainland)
Cetification: CE certificated
OEM: Available
Average Lead Time: 7 Day(s)
Customized design: Available

 

     Bedrijfinleiding

 

     Is Openlucht het Productco. van Guangzhousayok, Ltd een gespecialiseerde fabrikant van diverse openluchtproducten, vooral openlucht opblaasbare producten en openlucht reclameproducten. Integrerend het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop, hebben wij de beste opblaasbare stuk speelgoed ontwerpers, de deskundige naaiende arbeiders en de uniek innovatieve producten. Wij dringen op ons principe van „Gebaseerd Geloof en Kwaliteitsprioriteit“ aan.

     Onze hoofdproducten omvatten opblaasbare kinderenkastelen, opblaasbare dia's, opblaasbare springende uitsmijters, opblaasbare sporten, opblaasbare rotsklimmers, opblaasbare tenten, opblaasbare overwelfde galerijen, opblaasbare mascottes en bewegende beeldverhalen en diverse opblaasbare waterproducten zoals opblaasbare het lopen waterballen enz. evenals het vouwen van tenten, openluchtparasols, en openlucht reclameproducten, die wijd in het openen van vieringen, tentoonstellingen en andere industriële en commerciële activiteiten op grote schaal worden gebruikt.

    Een groot aantal van onze producten wordt verkocht aan de Verenigde Staten, Frankrijk, Saudi-Arabië, Griekenland, Australië, Rusland en Hong Kong, totaal meer dan 20 landen en gebieden! Ons bedrijf zal stap voor stap maart naar internationalisering. Wij zullen snelle levering, betaalbare prijzen en de perfecte naverkoopdiensten voor nieuwe en oude klanten verlenen.

 

Contactgegevens
GUANGZHOU SAYOK LTD

Contactpersoon: Miss. Michelle

Tel.: 86-18813298610

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)